Beurs Eigen Huis een groot succes!

Beurs Eigen Huis een groot succes!

Barenstz op ontdekkingsreis

20 apr '17

Afgelopen weekend heeft Barentsz voor het eerst op een beurs gestaan. De beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht. 

Het was een groot succes met veel belangstelling voor onze huizen. idereen die langs is geweest heel erg bedankt voor alle oprechte aandacht voor ons verhaal en jullie leuke vragen. 

 • Pakketjes Barentsz

  Kleine levering in Terschuur.....

  Pakketjes Barentsz29 mrt '17

 • Beurs Eigen Huis een groot succes!

  Barenstz op ontdekkingsreis

  Beurs Eigen Huis een groot succes!20 apr '17

  Afgelopen weekend heeft Barentsz voor het eerst op een beurs gestaan. De beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht.  Het was een groot succes...

 • Mooi!

  Mooi!06 mrt '17

  Voor een ruim perceel in Baarn zijn we bezig een bijzonder Barentsz ontwerp te maken. Door een slim gebruik van ruimtes en het licht, plus...

Waarom een Barentsz-ontdekkingshuis?

Je eigen huis (laten) bouwen hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Je wilt zelf een goed, bij jou passend energie- en onderhoudsvriendelijk huis realiseren. Maar waar kun je daarvoor terecht? En hoe pak je dat aan? Wij, de ontwerpers van de Barentsz-huizen, vonden het vreemd dat het zo ingewikkeld is om in Nederland zelf een huis te bouwen. Waar begin je? Wat en wie heb je nodig? En waarom krijg je al snel met allerlei verschillende partijen te maken? Volgens ons kon het anders. Daarom hebben we ‘Barentsz’ ontwikkeld.

Heb je geen zin om zelf met de module op deze website aan de slag te gaan? Of wil je meer veranderingen aan je uiteindelijke ontwerp doorvoeren? Neem dan contact met ons op.

top